Johann Brouwer Winnaar Kerst toernooi 2023

Natuurlijk kijken we nog even terug op het toernooi van gisteravond. We begonnen het toernooi met het mooie aantal van 75 deelnemers. Na een aantal zeer spannende poules gingen we verder met de knock-out.

In de winnaars ronde kwamen uiteindelijk Johann Brouwer en henk Snijder elkaar tegen in de halve finale. En wat voor een halve finale. Het ging elke leg zeer gelijk op maar uiteindelijk wist Johann dan toch aan het langste eind te trekken en 4-3 te winnen van Henk.

In de andere halve finale was Rinke Hoekman die vriend en vijand wist te verassen en zich wist door te knokken tot de halve finale waarin hij het moest opennemen tegen Tufail Badal. De winnaar van het kerst toernooi van vorig jaar. Rinke gooide heel de avond al zeer sterk en wist ook Tufail met maar liefst 4-1 te verslaan en wist daardoor zijn plekje in de finale veilig te stellen.

De finale ging dus tussen Johann en Rinke. Johann wist al snel een ruime voorsprong te pakken op Rinke. Wat Rinke helaas niet meer te boven kwam. En daardoor wist Johann uiteindelijk met 5-2 te winnen na een zeer sterk toernooi van Johann waar hij enkele zeer goede namen op weg naar zijn finale wist uit te schakelen.

In de verliezers ronde gingen de halve finales tussen Klaas schenk en Pascal Rooster. Helaas voor Klaas was de koek een beetje op na een lang toernooi en wist Pascal te winnen van Klaas. In de andere halve finale ging het tussen Marco Hoorn en David van Otterloo. David wist al snel een voorsprong te pakken van 2 legs maar wist het helaas voor David niet af te maken. En daardoor ging Marco door naar de finale en mocht het opnemen tegen Pascal.

De finale werd helaas niet zo spannend. En ging vrij gemakkelijk naar Pascal Rooster toe. Al met al evengoed een nette prestatie van beide heren.

Na al het dart geweld hopen wij aanstaande maandag 1 Januari het jaarlijkse Jelle € euro kater toernooi te houden. Belangrijk is dat je vooraf op geeft zodat we weten hoeveel chinees er besteld moet worden. Kosten bedragen 30 euro daar zit dus bij in een chinees buffet – 1 consumptie kaart en prijzengeld voor de winnaars.

Opgeven kan via de link https://dartclub208.nl/toe…/jelle-euro-eee-kater-toernooi/

Ook is er voor wie zin heeft gewoon darten vanavond om 19.00