Geert Nentjes en Johann Brouwer winnaars kerst koppel toernooi 🤩🤩🤩

Goedeavond Darters,

Gisteravond stond het altijd gezellige kerst koppel toernooi op de agenda 📅
Dit elk jaar terug kerende toernooi staat altijd bekend om een gezellig vrienden avondje waarin het koppelen centraal staat!🍺🎯

Wij als club verheugen ons elk jaar weer op het organiseren van dit toernooi.
Gisteren hebben we weer kunnen zien wat voor prachtige locatie we hebben om een groot toernooi te mogen organiseren! Met maar liefst 71 koppels trapten we rond de klok van 19:00 af.

De 18 poules gingen van start en daar zaten best een paar leuke poules tussen! Bij een aantal spannende poules was het nog even puzzelen over wie er nou doorging en wie er net een leg te kort kwam.. maar uiteindelijk kwamen we tot de volgende knock-out:

In de verliezersronde lagen de koppels Henk/Rogert & Jelle/Lucas op stoom aan de bovenkant van het schema. Ze stevenden recht op de halve finale af waarin ze elkaar troffen. Uiteindelijk waren Henk er Rogert te sterk waardoor ze zich verzekerden van een finaleplek. Aan de onderkant van het schema was het koppel Jan/Maarten-Sjoerd te sterk waardoor ze zich in de finale wisten te spelen. De finale van de verliezersronde was helaas een eenzijdige partij.. een afgetekende 4-0 overwinning leidde tot de titel voor Henk Brouwer en Rogert Bosma super resultaat heren 🤩

In de winnaarsronde stonden er in de L8 een aantal leuke wedstrijden op het programma. Bovenin het schema waren het de koppels Willem/Fant – Okke/Meindert
Rinke/Albert Jelle – Johann/Zoet
Die het tegen elkaar op moesten nemen. Na 2 leuke potten wisten Okke/Meindert en Johann/Zoet zich te verzekeren van een halve finale plek. Uiteindelijk haalden Johann en Geert de finale.
In de onderkant van het schema waren Abel/Adriana te sterk voor Jarien/Pieter waardoor ze zich wisten te plaatsen voor de finale.
De finale was een eenzijdige partij voor Johann en Geert.. eindstand 5-1.

We kunnen als club terugkijken op een geslaagd koppel toernooi.
Iedereen bedankt voor het deelnemen!

Aanstaande vrijdag staat het Single kersttoernooi op het programma! We hebben nog voldoende plek om ook hier een prachtig toernooi van te maken!
Inschrijven kan via de website https://dartclub208.nl/toernooien/kerst-toernooi-single/